4 metode pentru a întuneca părul în mod natural

Ce știe o femeie să-și atingă părul, toată lumea știe. Fie că își schimbă aspectul sau își ascunde părul alb , tuturor le place să-și schimbe culoarea încuietorilor. Cu toate acestea, pentru unii, expunerea părului la o chimie constantă aduce îngrijorare cu privire la sănătatea firelor sau chiar la alergii . Având în vedere acest lucru, site-ul nostru oferă câteva sugestii pentru a vă întuneca părul în mod natural și treptat, fără agresivitate. Vei iubi!

Cum să vă întunecați părul în mod natural

Cafea
Pregătiți o cafea foarte puternică , suficientă pentru a vă umezi tot părul, lăsați-l să se încălzească și aplicați pe părul uscat (pre-spălare), lăsați-l să acționeze 30 de minute și spălați-vă normal.

Cacao
Pentru o nuanță de ciocolată în fire, împărțiți doar ambalajul din plastic în 3 părți, umpleți 2/3 cu pudră de cacao (fără zahăr) și completați-vă cu șamponul . Spălați-vă masând părul câteva secunde și apoi clătiți.

Utilizați acest șampon timp de câteva săptămâni sau până când vă atingeți obiectivul.

Salvie
Înțeleptul comestibil, oricât de ciudat ar părea, este capabil să vă întunece tonul părului într-un mod natural .

Se fierbe 200 ml de apă cu 8 linguri de salvie uscată timp de câteva minute, se oprește, se lasă să se răcească, se strecoară și se aplică pe părul uscat. Se lasă să acționeze 1 oră și apoi se spală normal. Repetați de 1 ori pe săptămână timp de 1 lună.

Ceai negru
Ceaiul negru va lăsa părul de culoare foarte inchisa, asa ca se fierbe timp de 2 cani de apa cu 3 linguri de ceai negru supă de ceai timp de câteva minute, opriți, concediu să se răcească, se strecoara si se aplica pe parul uscat. Se lasă să acționeze 20 de minute și apoi se spală normal. Repetați de 1 ori pe săptămână până când vă atingeți obiectivul.

Îngrijire
– Dacă părul are reziduuri chimice, acesta poate reacționa cu ingredientele naturale și poate avea un efect nedorit.

– Testați pe braț pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la ingredientul ales

– Coloranții naturali vă pot păta pielea și hainele (în special ceaiul negru), pot purta mănuși și îmbrăcăminte adecvată.

– Unele ingrediente precum salvie și cafea pot lăsa un miros puternic rezidual; se spală cu un șampon parfumat și cu multă apă.

Cunoașteți canalul de REȚETE NATURALE de pe Youtube? Acolo avem videoclipuri cu câteva articole publicate pe site, toate originalele făcute exclusiv pentru dvs.