7 zile – 7 cești: o metodă puternică care arde grăsimea de pe burtă!

Excesul de greutate este o problemă reală. Impactul său asupra sănătății este incomensurabil, ca să nu mai vorbim că poate fi cauza unui număr de boli precum diabetul și hipertensiunea arterială. Persoanele supraponderale urmează de obicei o dietă strictă sau chiar optează pentru liposucție atunci când nu au alternative.

Există întotdeauna o cale de ieșire și de multe ori este mult mai simplă decât credem. De ce să nu încerci ceva natural și foarte eficient? Dacă vrei să slăbești fără a-ți afecta sănătatea, avem o veste bună pentru tine.

Astăzi vă arătăm o rețetă pentru o băutură foarte eficientă și utilă. Începeți ziua cu acest suc și problema grăsimii de pe burtă nu va mai deranja. În plus, are uimitor și, cel mai important, toate componentele sunt ușor de găsit.

Dacă scopul tău este să te simți bine și să fii într-o formă fizică bună, încearcă să fii atent la ceea ce mănânci. Normalizează-ți porțiile, alege doar alimente sănătoase, folosește mai multe fructe, legume și cereale integrale și elimină complet dulciurile și zahărul. Și, desigur, include acest suc verde în dieta ta pentru a arde grăsimile.

De ce ai nevoie:

– Castraveți (1 bucată)
– Ananas (3 bucăți)
– Țelină (1 tulpină)
– Frunze de pătrunjel (cană)

Mod de preparare:

Primul lucru de făcut este să speli cu grijă fructele și legumele cu apă foarte rece. Apoi, tăiați castraveții și ananasul, de asemenea țelina și pătrunjelul în bucăți mici. La sfârșit, adăugați toate ingredientele în blender. Bate-i foarte bine!

Cum se utilizează:

Bea acest suc dimineața pe stomacul gol. Nu adăugați zahăr sau îndulcitori artificiali. Bea-l nu mai tarziu de 15 minute de la preparare, pentru a nu-si pierde proprietatile benefice.

Acest suc uimitor este o sursă bogată de vitamine. Bea-l timp de șapte zile și uită de grăsimea de pe burtă. In foarte scurt timp vei observa rezultatul si te vei simti mai sanatos si mai puternic. Pierderea în greutate cu plăcere este posibilă.

Rețineți că acest suc este pur, așa că nu este recomandat consumul pe termen lung. Acordați atenție reacției organismului dumneavoastră și în caz de reacții adverse neplăcute, încetați să îl utilizați.