Această dietă de 5 zile a lui Jean Mitrev este un shaker. Datorită ei pierd un kilogram pe zi și mă simt grozav

Majoritatea dietelor se caracterizează prin așa-numitele. „Efectul Yo-yo”, care reprezintă o pierdere și revenire repetată a greutății corporale. Acest lucru poate descuraja cu ușurință pe cei flămânzi și îi poate împiedica să mențină o greutate normală și o formă frumoasă. De aceea, femeile din Republica Macedonia au salutat propunerea compatriotului lor, Acad. Dr. Jean Mitpev, dietă și a constatat că nu provoacă efect de yo-yo. Statisticile arată că 5 kg de greutate se pierd în 5 zile și se stabilizează fără variații în sus și în jos.

Un alt avantaj al acestei diete este că nu are reguli fixe – doar prima masă a zilei – micul dejun este strict reglementat să fie același, constând doar din fructe – la alegere (dar fără banane și struguri) și o ceașcă de pur cafea (fără îndulcitor). Acum să trecem la prânz și cină.

Prima zi: prânz – 1 ou fiert, un castron cu iaurt și 1 portocală; cina – 2 oua fierte, 2 rosii, ½ castravete si 2 piersici.

Ziua a doua: prânz – precum și prima zi; cina – 125 g carne de vită fiartă și una – roșii, biscuiți și portocale. Poate o ceașcă de ceai de plante, dar fără îndulcitor.

Ziua a treia: prânz – ca în primele două zile + 1 castravete; cina – ca a doua zi.

Ziua a patra: prânz – 125 g brânză de vaci, 1 biscuiți și 1 roșie; cină – 125 g carne de vită fiartă, 2 roșii, 1 biscuiți și 1 măr.

Ziua a cincea: prânz – 200 g de pește fiert sau carne fiartă, 1 carnea și 1 roșie; cina – ½ kg de legume fierte – opțional (mazăre, cartofi, morcovi), 1 ou fiert și 1 cotlet. Pentru a pierde mai mult în greutate, după o pauză de două zile, repetați ciclul de 5 zile. Și tot așa până atingeți greutatea dorită. Și uitați de alcool în timpul dietei! Pentru a vă asigura că efectul yo-yo nu apare, luni – după finalizarea dietei – rămâneți la: mic dejun – 1 pahar de apă cu lămâie și cafea pură; prânz – 1 rusk și 1 măr; cina – 1 ou fiert, 1 rusk și 1 roșie.

Rezultatul acestei diete te va surprinde plăcut, mai ales că nu este nevoie să înfometezi, dar vei mânca calm, slăbind.

Notă: Acest articol are doar scop informativ. Înainte de a utiliza orice mijloc de medicină populară, consultați-vă medicul! Comentarii pe Facebook