Acesta este faimosul remediu pentru bronșită și tuse al planterului Kolyo Zhekov! (după 2 zile nu există semne ale acestora)

Fitoterapeutul Kolyo Zhekov este cunoscut nu numai în orașul său natal, ci și în toată țara! Iată leacul lui pentru bronșită și tuse! El este Kolyo Zhekov sau pur și simplu bai Kolyo, așa cum aproape toată lumea, chiar și străinii, l-au numit din timpuri imemoriale. Locuiește în Asenovgrad, dar numele său s-a răspândit în toată țara. Datorită puterii amestecurilor sale uimitoare de plante, cu care vindecă multe boli.

Cu toate acestea, astăzi, în sezonul și zilele gripei și virușilor, vă vom prezenta tratamentul pentru tuse și bronșită al lui Kolyo Zhekov. Rețetele chiar fac minuni și nu există nicio urmă de durere după a doua zi.

Cele trei rețete au fost testate și confirmate de mulți, așa că poți să alegi una dintre ele – în funcție de ceea ce ai, sau poate fi mai ușor să faci mâna. Fii sigur că toate trei sunt la fel de puternice și vindecătoare.

Pentru prima rețetă a planterului trebuie să amestecăm o sută de grame de pătlagină și o sută de grame de fenicul, împreună cu 80 de grame de pelin alb. Amestecați-le bine și scoateți două linguri din acest amestec. Pe care o turnam cu 500 de grame de apa deja clocotita.

Mai lasam sa fiarba zece minute la foc mic, iar cand lichidul se raceste, il strecuram. Împărțiți-l în trei părți și beți-l cu 15 minute înainte de fiecare masă a zilei.

A doua reteta este formata din sapte frunze de indrishe si sapte frunze de muscata, pe care le fierbem in 600 de grame de apa aproximativ 10 minute, dar la foc mic. Lăsăm din nou să se răcească și strecoară decoctul, pe care apoi îl împărțim în trei părți și le bem cu 20 de minute înainte de masă.

A treia rețetă include un cap întreg de ceapă, pe care îl râdem și strecuram sucul prin pânză. Adaugam aceeasi cantitate de suc de lamaie, o lingura de bicarbonat de sodiu si o lingura de miere adevarata.

Din nou amestecăm și amestecăm amestecul, din care începem să luăm câte o lingură mare de trei ori pe parcursul zilei. Din nou, lăsați să treacă aproximativ 20 de minute înainte de a ne așeza să mâncăm.