Baia de reumatism perfectă: ameliorează durerile articulațiilor brațelor, picioarelor și gâtului!

Este dificil pentru o persoană să înceapă să facă o muncă fizică mai semnificativă dacă suferă de dureri articulare reumatice.

La unii oameni, aceste tipuri de durere apar doar după o zi întreagă de muncă și pleacă singuri după o odihnă suficientă.

Dar dacă durerea nu dispare și tratamentul tradițional de la medic fie nu funcționează suficient de bine, fie are prea multe efecte secundare?

Acest articol vă va oferi instrucțiuni pentru o baie rapidă la domiciliu și câteva alte sfaturi utile.

Ce este reumatismul și cum să facem față acestuia?
Reumatismul sau artrita profesională este o inflamație a articulațiilor. Există multe tipuri de artrită care pot afecta orice parte a corpului – de la gât până la vârful degetelor.

Mulți oameni care suferă de dureri articulare susțin că nu se pot baza doar pe medicina modernă, deoarece nu este suficient de eficientă pentru acest tip de boală.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face în timpul unui reumatism este să faci câteva modificări în stilul tău de viață, în special în dieta ta .

Dacă, în ciuda eforturilor depuse, nu reușiți să scăpați de durere și, prin urmare, căutați o altă soluție eficientă, atunci o baie cu oțet de mere poate fi una dintre opțiuni.

Cum se pregătește o baie pentru dureri articulare?
Folosiți 6 pahare (în total aproximativ 1,2 litri) de apă caldă și 2 dcl de oțet de mere pentru a face baia.

Amestecați totul bine și apoi înmuiați-vă mâinile sau picioarele în el. Lăsați-i să se relaxeze acolo pentru o vreme, de obicei între 10 și 15 minute.

Această metodă elimină durerea superficial, așa că repetați-o de fiecare dată când începeți să o simțiți din nou.

Dacă aveți o durere în gât sau altă zonă a corpului, înmuiați un prosop în această soluție și plasați-l într-o zonă inflamată.

Mai multe sfaturi reumatice
O altă metodă excelentă pentru durerea reumatică este o combinație de oțet de mere și ulei de măsline sau nucă de cocos.

Procesul de producere a amestecului de uleiuri
Se amestecă 2 părți de oțet de mere cu 1 parte de nucă de cocos sau ulei de măsline. Se amestecă bine și se aplică amestecul pe zonele afectate. Las-o să lucreze acolo o vreme.

Dacă faceți acest lucru în mod regulat, în timp, frecvența și intensitatea durerii dvs. vor scădea.

O altă opțiune este să beți oțet de mere.

Procedura de băut oțet de mere
Se toarnă 1 până la 3 lingurițe de oțet de mere în 2,5 dcl de apă sau orice suc.

În scopul ameliorării durerilor articulare, este recomandată utilizarea sucului de cireșe, deoarece are propriile sale efecte asupra articulațiilor. Atunci când este combinat cu oțet, apare un efect sinergic.

Se bea de 1-2 ori pe zi până când durerea reumatică începe să dispară.

Pentru a spori efectul, puteți aplica, de asemenea, puțin din amestecul produs direct pe articulații.

Concluzie
Oțetul de mere este foarte util în durerile articulațiilor, dar nu este singurul său efect benefic asupra sănătății. În plus, acționează și ca antioxidant în organism și elimină toxinele din acesta.

Prin urmare, toată lumea ar trebui să ia în considerare dacă, datorită numeroaselor sale beneficii pentru sănătate, nu ar trebui inclusă în dieta lor zilnică.