Bunica Lilly ne-a trimis o rețetă de aur pentru diabet cu țuică, nuci și citronela – „Nu am fost niciodată mai sănătoasă”!

Lumea modernă se confruntă cu un număr mare de boli cronice și metabolice, de care suferă tot mai mulți oameni. În același timp, se pare că medicina modernă este neputincioasă să le facă față și să împiedice dezvoltarea lor.

Una dintre aceste boli este diabetul . În prezent, în lume există aproximativ 460 de milioane de oameni cu acest diagnostic, numărul estimat că va ajunge la 600 de milioane până în 2030.

Potrivit experților, jumătate dintre diabeticii din Bulgaria nici măcar nu bănuiesc că au o astfel de boală, iar cei care știu sunt condamnați să-și monitorizeze constant nivelul zahărului din sânge și să ia medicamente pentru tot restul vieții.

Cu toate acestea, există exemple și excepții care au reușit să se salveze de această boală cu ajutorul medicinei populare . De aceea este necesar să se controleze și să reglementeze neregulile imediat ce apar. Problemele și bolile sunt mult mai ușor de rezolvat dacă sunt depistate și tratate la timp.

Este cazul Lilianei Pantaleeva din satul Kostandenets. A suferit ani de zile de glicemie crescută până când a început să o trateze cu remedii naturiste.

Ca urmare, glicemia ei a scăzut de la 9,55 la 4,2, iar după normalizare, nu a mai crescut. Pentru a pregăti acest medicament popular împotriva diabetului , aveți nevoie de țuică de casă, nuci cu coajă tare și frunze de aromat.