Cel mai sănătos și delicios mic dejun: Curăță-ți colonul și slăbește!

Nutriționiștii spun că rețeta pe care o prezentăm astăzi este cel mai sănătos și mai delicios mic dejun pe care îl poți lua.

Acest lucru se datorează faptului că conțin o cantitate imensă de vitamine care vor avea un efect benefic asupra întregului corp.

Ce poate face acest mic dejun?
De exemplu, vor face pentru a vă normaliza metabolismul și, de asemenea, pentru a vă lăsa pielea sau părul într-o formă perfectă și regenerată.

Cu toate acestea, cele mai importante efecte ale acestora vor fi detotoxicarea organismului și curățarea colonului de impuritățile stabilite, care ar putea fi sursa multor boli.

În plus, digestia dvs. va fi îmbunătățită, absorbția nutrienților va fi mai eficientă, constipația va fi eliminată și frecvența golirii va fi ajustată în general.

Este foarte posibil să pierdeți chiar și câteva din kilogramele în plus, deoarece metabolismul îmbunătățit și intestinele curate vor contribui la o mai bună ardere a caloriilor.

Cine știe, poate după mult timp vei putea ajunge în sfârșit la un stomac plat!

Dacă mâncați regulat acest mic dejun pe tot parcursul lunii, veți pierde aproximativ 1,5 până la 5 kg. Desigur, acest lucru va depinde și de alți factori din stilul tău de viață general.

Ingrediente
Așa că acum să aruncăm o privire mai atentă asupra acestui mic miracol. Pentru a-l pregăti, veți avea nevoie de:

  • 1 linguriță semințe de in măcinate
  • 1 cană (250 ml) chefir organic (sau iaurt alb)
  • 5 până la 7 prune uscate
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 1 linguriță pudră de cacao
  • 1/2 banana

Pregătirea
Într-un castron, amestecați pudra de cacao, fulgi de ovăz și semințele de in. Apoi turnați chefir sau iaurt peste ele și amestecați bine.

Pune prunele în al doilea vas și toarnă apă clocotită peste ele. Acoperiți vasul cu un capac și lăsați prunele să se înmoaie timp de 10 minute.

Apoi turnați apa, tăiați prunele în bucăți mici și transferați-le în primul castron cu celelalte ingrediente. În cele din urmă, adăugați banana feliată.

Puteți amesteca amestecul rezultat într-un blender până când obțineți o textură omogenă sau pur și simplu amestecați cu o lingură. Alegerea este a ta.

Apoi acoperiți vasul cu o folie de plastic de bucătărie și puneți-l în frigider.

Utilizare
Ar trebui să pregătiți acest mic dejun cu o zi înainte în seara precedentă și să-l mâncați dimineața.

În doar o săptămână, veți începe să experimentați rezultate uimitoare.

Unii dintre voi ar putea avea o senzație ciudată în stomac după primul mic dejun. Dar acest lucru nu ar trebui să se întâmple cu următoarele porțiuni.

Deci bun gust și sănătate bună! Și vărsați kilograme, bineînțeles, de asemenea.