Crema de fata de casa care netezeste ridurile

Crema de fata de casa – mult mai buna decat cremele gata preparate

Fac întotdeauna creme de față de casă și le evit pe cât pot pe cele din magazin cu nenumărate otrăvuri în ele.

Pentru că după un timp pielea feței devine saturată și nu mai reacționează la aceeași cremă ca la început, este necesar să schimbi din când în când ingredientele cremei folosite.

Așa că mi-am amintit de o cremă cu 4 ingrediente pe care nu o mai făcusem de mult, dar de data aceasta am schimbat un ingredient. Și anume, în loc de ulei de măsline sau migdale, am pus ulei de argan, conform experienței multor femei – unul dintre cele mai bune uleiuri de întinerire.

După ce am început să-l folosesc, am observat o diferență uriașă în textura pielii în doar câteva zile. Arăta ferm și neted, chiar și tenul pălind ușor. Pentru oricine dorește să încerce o cremă naturală, de casă, recomand cu tărie această rețetă.

Această cremă de casă este un produs ideal pentru îngrijirea pielii: hidratează, netezeste pielea, reduce ridurile vizibile și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Rezultate vizibile în doar șapte zile.

Ingrediente:

  • 1 lingură ulei de argan
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 linguriță miere
  • 2 lingurițe vaselină

Mod de preparare:
Topiți vaselina într-o baie de apă. Vă vor dura câteva minute. Se ia de pe foc și se adaugă restul de ingrediente: miere, gălbenuș de ou și unt.

Amestecați bine gălbenușul cu mierea și untul înainte de a-l adăuga la vaselina călduță, asigurându-vă că nu fierbe și rămâne cocoloașe.

Se amestecă bine toate ingredientele. Amestecați câteva minute până obțineți un amestec omogen.

Păstrați crema rezultată într-o cutie de 50 ml. Aplicați ușor pe pielea curată. După 30 de minute, îndepărtați excesul cu un tampon de bumbac înmuiat în apă minerală sau un prosop umed pentru față.

Notă: crema este absorbită în piele mai mult de o oră, deci ar trebui să o aplicați pe față cu cel puțin două ore înainte de culcare. Crema se păstrează la frigider.

Când ați terminat, luați o doză nouă. Deoarece toate ingredientele sunt naturale, nu luați imediat o doză dublă pentru a preveni deteriorarea.