De mai bine de 5 ani beau capsule Omega 3: va spun de ce nici acum nu ma despart de ele (beam pentru frumusetea feminina)

De mai bine de 5 ani beau capsule Omega 3: va spun de ce acum nu ma despart de ele (beam pentru frumusetea feminina)

Salutare dragi cititori ai canalului meu. Astăzi vreau să vă povestesc despre experiența mea de a lua un supliment cu Omega 3. Nu vor exista doze pentru a lua acest supliment în articol, deoarece este individual. Cu toate acestea, vreau să spun că înainte de a lua medicamentul, nu numai că am fost la medic, dar am trecut și testele (indicele Omega 3). Și abia după ce a primit analiza, medicul mi-a prescris acest supliment.

Fotografie cu părul de la sfârșitul articolului. Lungimea mi se potrivește perfect, dar densitatea nu.

Important: asigurați-vă că vă consultați cu un specialist înainte de a lua medicamentul.

Deci, deși încerc să mănânc corect (legume, pește, nuci, ierburi etc. – aceștia sunt oaspeți frecventi ai dietei mele. De ce sunt musafiri – acești rezidenți cu permis de ședere), totuși, Omega 3 mi-a lipsit clar în analiză (desi era peste gras pe care il mananc des, si imi plac si salatele cu ulei de in si seminte de in).

Am băut multe medicamente, de la ieftin la scump, și am monitorizat indicatorii pentru analize. Deci, indicatorul în special Omega 3 a revenit la normal după cursul de concentrat de ulei de pește Omega 3 de la Solgar:

Cumpar borcane de 120 de capsule. Borcanele sunt destul de voluminoase
Capsulele în sine sunt destul de mari, dar ușor de înghițit. Fiului meu îi place foarte mult să mestece astfel de capsule și dacă a scuipat din majoritatea capsulelor altor producători – a dat peste unele râncede, atunci nu a scuipat niciuna dintre acestea).

Capsule mari ovale gălbui

De ce am început să beau capsule Omega 3
Acei cititori care mă citesc de multă vreme știu că am probleme cu părul – îmi cad de mult. Indiferent prin ce medici am trecut, prin ce fel de analize am trecut – totul este normal. Și apoi am început să sap în ceea ce privește vitaminele. În general, după rezultate, aveam o lipsă de Omega 3 (deși înainte de a face analizele, am băut o cură de ulei de pește ieftin de la farmacie). În general, medicul mi-a prescris opțiunea Solgarovsky. Si de cativa ani beau doar la cursurile lui (si monitorizez analizele. Analizele sunt foarte scumpe 🙁

Care sunt rezultatele
Vreau să spun imediat că părul meu nu a încetat să cadă după ce am luat vitamine, dar dacă înainte lungimea constantă a părului abia ajungea la umeri, acum este până la jumătatea spatelui. Da, părul meu a dispărut, dar arată clar mai bine.

Adică părul a crescut și a crescut, dar fragilitatea lor nu este la fel de frenetică ca înainte. Acesta este un mare plus pentru mine.

În ceea ce privește pielea, aceasta a devenit mai curată. Am porii dilatati, iar in trecut trebuia sa ii curat mai des de firele sebacee. Acum fac această procedură mai rar, deoarece nu este nevoie să o fac mai des.

Nu am observat modificări în hidratarea și elasticitatea pielii. Singurul lucru este ca buzele mele nu se usuca asa, mai rar folosesc rujuri igienice.

Dar asupra stării unghiilor, Omega 3 a influențat foarte puternic. Nu am timp sa imi tai unghiile, sa corectez forma. Tremuram peste fiecare unghie, imi era teama sa nu se rupa, pentru ca imi era foarte greu sa le cresc. Acum scap liniștit de lungime, lăsând 2-3 mm de margine liberă.

Poza cu părul meu

Ei bine, vreau să remarc încă o caracteristică – cu capsulele Omega 3 pot slăbi mai repede și mai ușor. Desigur, urmez o anumită dietă și adaug nat. sarcină. Dar înainte (deși eram mai tânăr) am slăbit mai încet. Aparent, capsulele afectează cumva procesele metabolice. În general, beau doar capsule de la Solgar, din moment ce nu am văzut un asemenea efect de la alții.

Este foarte interesant de citit dacă cititorii mei au văzut vreo schimbare asupra lor înșiși în urma administrării unor astfel de capsule.