Degetul tău mic poate spune multe despre tine (test)

Lungimea degetului mic în raport cu degetul inelar poate spune multe despre tine.

Principalele obiective ale acestui test sunt determinarea trăsăturilor dvs. de caracter, atitudinea altor persoane față de dvs. și, de asemenea, determinarea tendinței către boli ale stomacului și splinei.

Esența testului:

așezați degetul mic și inelul lângă el. Aliniați-le cu palma astfel și degetele să fie perpendiculare pe palma ta și să nu se înclină spre stânga sau spre dreapta. În caz contrar, rezultatele vor fi incorecte. Pentru mai multă comoditate, este mai bine să plasați coatele pe masă, decât să vă mențineți greutatea.

Acum uită-te atent la degete. Găsiți pliul dintre prima și a doua falange la degetul inelar. Și determină deasupra, dedesubtul sau la un nivel cu acesta este vârful degetului mic. Potriviți aceste date cu imaginea de mai sus și selectați numărul complet.

Pentru a fi sigur, uitate-vă la nivelul degetului mic în raport cu cel fără nume de pe ambele mâini. În teorie, ar trebui să fie la fel.

Dacă aveți litera A

Personalitatea ta:

Esti pe cont propriu. Preferați să vă deschideți treptat, încet către alți oameni. Construiește relații în etape. Este dificil pentru tine că te deschizi pe deplin în fața oamenilor atunci când te întâlnești și este nevoie de timp înainte de a-ți dezvălui sentimentele altora.

Ești o persoană destul de emoțională, dar în exterior este puțin vizibilă și, prin urmare, alții te pot considera insensibilă. Încerci să pretinzi că totul și toți cei din jur nu sunt importanți. Dar, în ciuda acestui fapt, prețuiți sinceritatea, deschiderea unor persoane și reacționarea foarte bruscă la minciuni și necinste. Aveți însă grijă să judecați și să criticați deciziile altor persoane, nu exagerați, altfel s-ar putea să se abată de la voi.

În principiu, nu aveți probleme speciale cu stomacul sau splina.

Dacă aveți litera B

Personalitatea ta:

Ești o persoană foarte calmă și ingenioasă. Poți fi numit o persoană „ușoară”, este ușor și bucuroși să fii cu tine, nu există reziduuri din comunicarea cu tine. Dar nu ești proactiv și rareori faci primul pas.

În principiu, sunteți o persoană destul de loială și devotată atât pentru membrii familiei (soț / soție), cât și pentru prieteni și colegi. Într-o relație cu soțul / soția, îi acordă multă atenție și grijă.

Prietenii te descriu ca un „suflet subtil” din cauza empatiei tale înalte. Sensibilitatea ta crescută îți oferă ocazie, fără explicații și cuvinte inutile, să fie înțelegi că o persoană simte că este atât de mulțumită, că este supărată sau este sinceră cu tine. Poate fi foarte dificil pentru tine să fii într-o mulțime.

Stomacul și splina sunt de obicei în ordine. Dar starea de spirit nu este întotdeauna egală și pot exista schimbări accentuate. Lipsa somnului este, de asemenea, frecventă.

Dacă aveți litera C

Personalitatea ta:

Ești un conservator și un om obișnuit. Nu-mi place să afli ceva sau cineva nou. Dar, în același timp, poți să te învinovățești că ai pierdut o altă șansă de a învăța ceva interesant, iar sentimentul de obișnuință a dominat din nou asupra ta și nu i.

Ca persoană care ești amabilă, grijulie și nu răzbunătoare (știi cum să ierți), nu ține râvna.

Pentru oameni, vă prezintă ca o persoană de încredere pe care vă puteți baza și dacă trebuie să vă ajutați.

Este posibil să aveți probleme cu stomacul, astfel și astfel alimentația adecvată, regimul alimentar și regimul de băut nu vor fi inutile în cazul dvs. și este recomandabil să le respecte.