Doar un pahar din acesta vă va goli intestinul în 30 de minute

Digestia este un proces extrem de complex, iar sistemul digestiv este un mecanism complicat. Dacă digestia este afectată, starea generală de sănătate suferă, de asemenea, deoarece organismul nu primește toți nutrienții de care are nevoie.

În plus, produsele reziduale ale metabolismului încep să se acumuleze în intestine, ducând la o serie de probleme de sănătate.

Cum și de ce să faci curățarea intestinului
Pentru a preveni acest lucru, trebuie să aveți un tratament de curățare de cel puțin două ori pe an și să consumați numai alimente sănătoase, în special fructe proaspete, legume și alte alimente care conțin suficiente fibre.

O astfel de dietă vă va permite să eliminați de pe corp reziduurile alimentare nedigerate sau slab digerate și alte substanțe toxice.

În plus, acest mod ușor de a sprijini regenerarea celulară, de a pierde în greutate și de a vă optimiza starea generală de sănătate.

Astăzi vă vom arăta o rețetă pentru o băutură simplă care vă va curăța intestinele, va elimina constipația și vă va îmbunătăți metabolismul.

Bea pentru curățarea rapidă a intestinului
Baza băuturii noastre este merele și lămâile .

Sucul de mere și lămâie sunt printre cele mai puternice ingrediente pe care le puteți folosi pentru a vă curăța intestinele.

Metodă

1. Luați câteva mere și dați-le suc într-un storcător pentru a obține aproximativ 2 până la 250 ml de suc proaspăt.

2. Apoi stoarce sucul de la 1 lămâie.

3. Amestecați cele două sucuri împreună și băutura dvs. de curățare este gata.

Dacă nu aveți storcător acasă, puteți folosi și un blender. În acest caz, însă, adăugați puțină apă curată pentru a ușura băutura.

Utilizare
După ce ați pregătit băutura, beți-o proaspătă.

Cel mai bun moment este înainte de micul dejun pe stomacul gol , sau între micul dejun și prânz sau prânz și cină.

Apoi beți încă un pahar de apă curată după 30 de minute. Repetați acest proces timp de 3 zile consecutive.

Dacă doriți să intensificați efectul întregului tratament, atunci efectuați tratamentul de două ori pe zi.

Alternativ, puteți bea apă călduță cu suc de lămâie din jumătate de lămâie și puțină miere de mai multe ori în timpul zilei între mese .