Dureri de genunchi? Tratament cu remedii populare!

Durerea de genunchi este o plângere comună și am creat tratamente bune de la vindecătorii tradiționali pentru tine.

Dacă vă dor genunchii, trebuie să luați o foaie de hrean, să o scufundați în apă clocotită, să o aplicați pe genunchi timp de 2-3 ore. Frunzele de hrean scot bine sărurile și durerea dispare. Cursul tratamentului este de 7 zile.

Dacă articulațiile de pe picioare sunt rănite: faceți comprese dintr-o soluție de săpun de rufe noaptea. Luați alcool denaturat și kerosen în proporții egale, turnați într-un borcan de sticlă, puneți acolo 3-4 păstăi de ardei iute proaspăt. Închide borcanul ermetic, pune-l într-un loc cald și întunecat timp de o lună. Dimineața, seara sau chiar 1 dată în timpul zilei, lubrifiați articulațiile cu un remediu popular preparat.Medicamentul este colectat într-o mână, frecat bine în articulație .

Apoi a doua mână se freacă în același loc, în același loc. După aceea, îmbinarea este complet înfășurată în pânză de lână până la următoarea lubrifiere. Continuați tratamentul până când durerea dispare complet, agitați agentul înainte de utilizare.

Dacă te dor genunchii, prepară acest amestec: 50 de grame de camfor, 100 de grame de alcool, 50 de grame de muștar, 100 de grame de albuș crud. Mai întâi trebuie să diluați camforul în alcool, apoi să adăugați muștar. Bateți separat proteina și adăugați ultima, amestecând. Ștergeți articulațiile cu acest amestec înainte de a merge la culcare.

Următoarea rețetă populară. Colectați 130 de flori de păpădie primăvara, umpleți cu un balon de colonie triplă, închideți ermetic, puneți într-un loc întunecat timp de 40 de zile. Lubrifiați punctele dureroase cu lichid. Verificat – ajută.

Compresele din untură ajută bine. Leagă untură proaspătă noaptea. Îndepărtați bandajul dimineața, aplicați o bucată proaspătă seara. Grăsimea prin porii pielii scoate săruri. Durerea dispare după 5 tratamente.

Când cartofii sunt în floare, culegeți florile pe vreme uscată și uscați-le la umbră. Se toarnă o lingură de flori cu apă clocotită în 2 pahare, se înmoaie timp de 3 ore într-un termos, se strecoară. Luați o jumătate de pahar pe zi cu 30 de minute înainte de masă de 3 ori. Continuați tratamentul timp de 21 de zile. Puteți turna flori uscate de cartofi într-o sticlă și turnați o colonie triplă. A se păstra într-un loc întunecat timp de 2-3 săptămâni. Frecați tinctura în zonele inflamate cu artrită, osteocondroză, radiculită. Ea ajută foarte mult dacă te dor genunchii.

Când apar dureri, se face o compresă: se amestecă 12 linguri de amoniac, 3 linguri de apă, o linguriță de miere, se adaugă făină de secară (în lipsa secară, făină de grâu), se amestecă, se face o prăjitură, se atașează la rost, se înfășoară cu o eșarfă de lână deasupra.

Dacă vă dor genunchii grav, trebuie să luați 2 ouă proaspete de pui și 2 linguri de oțet 9%, bateți bine. Înmuiați o cârpă în acest amestec și puneți o compresă pe zonele cu probleme. Legați partea de sus cu o cârpă roșie de lână.

Faceți procedurile timp de 10-12 zile la rând.