Fasolea poate vindeca cu succes paralizia după un accident vascular cerebral

Fasolea poate vindeca cu succes paralizia după un accident vascular cerebral

Bunica mea avea 70 de ani, cu paralizie: nu putea să stea, mâna nu se mișca, fața strâmbă, gura nu era închisă, vorbirea i-a dispărut. Pe scurt, știi ce este un accident vascular cerebral.

Medicii i-au prescris medicamentul, dar odată cu ei bunica mea, la sfatul oamenilor buni, a început să bea un decoct de fasole în cantități nelimitate.

Am pregătit-o astfel: fasolea, împreună cu păstăile, frunzele, rădăcinile și tulpinile se spală, se pun într-o cratiță, se toarnă apă clocotită și se pune la foc mic. Se lasa sa stea si apoi se filtreaza. Trei săptămâni mai târziu, bunica s-a ridicat în picioare. Singura consecință a accidentului vascular cerebral a fost deformarea feței, dar bunica a continuat să bea infuzia de fasole și șase luni mai târziu a revenit la normal.

Nu am observat proporțiile exacte – câtă apă și câte fasole. Bunicile nu mai sunt în viață, așa că nu pot să le întreb. Știu doar că poți folosi nu numai plante proaspete, ci și rădăcini, tulpini și păstăi uscate. Și voi adăuga că cu cât începi să bei mai devreme infuzia, cu atât mai bine.