Întărește plămânii cu o rețetă populară ușoară

Întăriți plămânii ca prevenire împotriva infecțiilor

În acest articol vă voi împărtăși cum să reduceți riscul de a contracta boli infecțioase care duc la afectarea plămânilor. Și toate acestea pentru că înțeleg ceva despre asta, pentru că am astm cronic de când eram copil, de la vârsta de cinci ani. Și vizitele regulate la pneumolog mi-au oferit informațiile necesare, conform cărora în timpul unei epidemii (gripă etc.) toată lumea ar trebui să-și întărească plămânii și imunitatea. Este vorba despre întărirea plămânilor, despre care se vorbește puțin.

Cum să-ți menții plămânii? Cert este că grăsimile animale sunt necesare pentru buna funcționare a plămânilor. Plămânii sunt un organ foarte dependent de grăsime. Fără aportul complet de grăsimi, funcția pulmonară poate fi afectată. Lipsa grăsimii corporale facilitează intrarea oricărei infecții în bronhii și plămâni.

Prin urmare, acum nu urmez o dietă, pe care ți-o recomand, să mănânci slănină și unt. Ei bine, desigur, nu puteți exagera – 20-30 de grame de unt sau o bucată de slănină vor fi suficiente.

Doctorul i-a recomandat mamei o reteta simpla: amestecati untul, mierea si sucul de aloe in proportii egale. Luați 1 linguriță de 3 ori pe zi.

Și într-adevăr, în copilărie, nu am avut niciodată o infecție cu gripă. Doar ca adult și o dată, fără consecințe grave.

Puteți folosi tinctură de aloe, suc de aloe sau gel de aloe vera. Acest amestec întărește atât plămânii, cât și imunitatea.

In loc de tinctura de aloe puteti folosi tinctura de echinacea, eleuterococ, ginseng, iarba de lamaie chinezeasca, macese.

Medicii recomandă să luați complexe de vitamine naturale și să beți mai multă apă caldă.

Dar, prieteni, amintiți-vă că aceasta este doar asistență pentru prevenire și tratament! Dacă apar simptome de IRA, consultați imediat un medic, nu întârziați, ar trebui să vă testați rapid și să vă prescrieți tratament.

Toate materialele și toate măsurile de protecție sunt corecte și vor ajuta cu adevărat la reducerea riscului de infecție – măști, antiseptice, spălarea mâinilor și carantină. Ștergeți produsele pe care le-ați cumpărat din magazin cu o soluție care conține clor. Curățare umedă în fiecare zi cu astfel de soluții sau cel puțin după ieșirea afară, infecția poate fi adusă cu pantofi.