Întoarceți tinerețea cu o singură mască – pielea mea a devenit imediat fragedă, ca a unei fete

Modificările legate de vârstă devin vizibile pe față până la vârsta de 35 de ani (sau chiar mai devreme).

Principalele probleme la această vârstă sunt pierderea fermității, a uscăciunii și a liniilor fine de expresie. Dacă nu faci nimic, până la 40 de ani, pielea ta va începe să îmbătrânească mult mai repede și va fi mai dificil să faci ceva.

Vă sugerăm să încercați drojdie pentru piele. Acestea conțin o mulțime de vitamine B, care normalizează procesele metabolice din epidermă, neutralizează semnele îmbătrânirii, luminează, netezesc, strâng pielea. Există, de asemenea, vitaminele E, D, C, H, PP, care hidratează și hrănesc. Datorită drojdiei, fața devine proaspătă și sănătoasă, curățată, calmată.

Drojdia conține, de asemenea, fosfolipide – enzime care sunt responsabile de menținerea elasticității și tinereții pielii. După masca cu drojdie, nu puteți folosi niciun mijloc pentru nivelarea reliefului. Înainte de a utiliza orice mijloc, trebuie să vă adresați unui cosmetician.

Mască de drojdie acasă

De ce ai nevoie:

  • Drojdie proaspătă – 10 grame
  • Lapte cald – 6 linguri
  • Mierea – 1 lingurita
  • Amidon – 3 lingurițe
  • Vitamina A uleioasă – 2-3 picături
  • Vitamina E uleioasă – 2-3 picături

Cum se pregătește și se aplică:

Se dizolvă drojdia în lapte, se lasă să stea 15 minute, se adaugă miere, amidon, vitamine și se amestecă totul.

Aplicați amestecul cu o perie pe față și pe gât, mergând de-a lungul liniilor de masaj de jos în sus, ocolind zona din jurul buzelor și a ochilor.

Lăsați primul strat să se usuce, apoi aplicați altul. Faceți acest lucru de 5 ori, așteptați 20 de minute, spălați masca cu apă caldă.

După câteva minute, ștergeți pielea cu oțet de mere, așteptați să se usuce, aplicați orice cremă hidratantă.

Păstrați rețeta pentru dvs. și asigurați-vă că o împărtășiți tuturor!