Multă lume nu știe: Cu adevărat un izvor bogat de colagen – Această cereală întinerește organismul feminin chiar și cu până la 10 ani

O cereală obișnuită este capabilă să compenseze deficitul de colagen din organismul feminin și să-l întinerească cu câțiva ani. Pielea, părul și unghiile dumneavoastră vor fi sănătoase și tinere!

Mâncați acest fel de mâncare măcar o dată pe săptămână — veți fi încântată de rezultat! Încă din vechime boabele decorticate de orz au căpătat denumirea de arpacaș. Având suprafața lucioasă, ele seamănă cu perlele.

Este interesant faptul că în trecut arpacașul din orz era considerat o delicatesă, pe care și-o permiteau doar demnitarii…

Proprietățile benefice ae arpacașului din orz

În zadar gospodinele au trecut arpacașul din orz pe planurile secundare. Doar el conține o cantitate mare de substanțe nutritive, care sunt necesare pentru funcționarea normală a organismului.

Arpacașul fiert este numit terciul frumuseții, deoarece doar această cereală conține o cantitate enormă de lizină — aminoacidul, care participă activ la sinteza colagenului. Toată lumea știe că acesta contribuie la menținerea elasticității pielii, împiedicând formarea ridurilor. Încă un motiv de a include arpacașul în meniul tuturor femeilor este cantitatea mare de vitamine, pe care acesta le conține: A, PP, E și vitaminele grupului B.

Consumul regulat al terciului din arpacaș nu contribuie doar la menținerea frumuseții pielii, ci și la scăderea ponderală! Acest aliment sățios și hipocaloric este bogat în celuloză (necesară pentru peristaltica intestinală normală) și proteine.

Ingrediente

  • un pahar de arpacaș din orz
  • un litru de apă
  • 2 litri de lapte

Cum se prepară?

  • Acoperiți arpacașul cu apă și lăsați-l să se înmoaie peste noapte.
  • Spălați-l și acoperiți-l cu laptele călduț.
  • Aduceți terciul până la punctul de fierbere, după care acoperiți-l cu un capac și fierbeți-l pe bain-marie pe parcursul a 3 ore.

Terciul va căpăta o nuanță plăcută de bej și un gust de lapte înnăbușit. Nu vă lăsați intimidată de timpul lung de preparare: va trebui să interveniți doar în prima etapă de preparare, deoarece terciul se fierbe practic de sine stătător.

Altă recomandare

Pune un cățel de usturoi în lapte. În doar o săptămână curățați 10 boli insidioase

S-au scris multe lucruri și s-a spus despre existența unei alternative la medicamentele scumpe și adesea nu foarte eficiente din farmacii, care ne sunt prescrise de către medicii de familie și specialiști.

Un răspuns clar la această întrebare este dificil de dat, dar este un fapt absolut că trucurile încercate și testate de medicină populară fac adesea o treabă perfectă atât în ​​prevenirea, cât și în tratamentul unei grămezi de boli.

Acest lucru este valabil mai ales în cazurile în care acestea sunt metode testate de-a lungul timpului și care au ajuns la noi după ce strămoșii noștri le-au aplicat cu succes timp de secole.

Astăzi vă vom prezenta un truc ingenios din vremea vechilor bulgari, care ajută la 10 boli insidioase, care, din păcate, vin la noi prea des.

SECRETUL PUTERII Sale vindecătoare este ascuns în amestecul de usturoi și lapte.

La prima vedere, această combinație ni se pare ciudată, dar acest lucru nu o împiedică să fie extrem de eficientă. Avem nevoie de 10 căței de usturoi zdrobiți, jumătate de litru de lapte, 3 linguri de zahăr alb și 250 de mililitri de apă. Puneți laptele și apa pe aragaz într-o cratiță și adăugați usturoiul zdrobit sau tocat mărunt.

Este important ca focul să fie moderat. În timp ce amestecați amestecul, adăugați zahărul. băutura medicinală astfel obținută trebuie băută caldă (nu fierbinte). De-a lungul anilor, s-a dovedit că laptele de usturoi are un efect izbitor de bun și după ce l-ați luat timp de o săptămână este de neprețuit în următoarele boli: ameliorează tusea (în acest caz, se poate adăuga puțin curcuma); reglează nivelul colesterolului din organism; ameliorează serios artrita; tratează astmul; previne formarea cheagurilor de sânge; întrerupe dezvoltarea pneumoniei; ne scutește de insomnie; îmbunătățește activitatea sistemului digestiv; ameliorează sciatica; ajută împotriva impotenței.

Notă: Acest articol are doar scop informativ. Înainte de a utiliza orice mijloc de medicină populară sau alternativă, consultați-vă medicul!