O astfel de curățare a intestinului: va elimina excesul de greutate, simptomele de diabet, artrita și multe altele!

Se spune că imunitatea este în intestine. Și acest lucru este de fapt adevărat! Un intestin sănătos îmbunătățește imunitatea cu 80%.

De aceea, ar trebui să acordați atenție în mod regulat activității intestinelor și să îl ajutați să scape de toxine.

Scopul principal este de a elimina substanțele nocive care s-au acumulat în colon într-o perioadă de timp. Ca rezultat, veți obține o funcționare mai bună a intestinului.

Curățarea regulată a intestinului vă va ajuta:

  • pierde in greutate
  • imbunatateste functia intestinala
  • imbunatateste starea generala de sanatate
  • elimina constipatia sau diaree
  • sustine functia sistemului imunitar
  • creste energia generala
  • indeparteaza problemele pielii, parului si unghiilor
  • reduce simptomele diabetului, precum si artrita

În acest articol, dorim să vă prezentăm o modalitate ușoară de a vă curăța colonul în mod regulat.

Ai nevoie doar de două ingrediente!

Kefirul este o băutură fermentată, cel mai adesea făcută din lapte și culturi bacteriene probiotice. Este o sursă completă de proteine, cu o gamă largă de aminoacizi esențiali, minerale și vitamine B importante.

Organismele probiotice pot curăța intestinele, pot echilibra flora intestinală și pot distruge agenții patogeni precum E. coli și paraziții.

De asemenea, ajută la restabilirea funcției sistemului digestiv și la tratarea bolilor inflamatorii intestinale.

Adăugarea de semințe de in în dieta ta este o modalitate excelentă de a-ți curăța colonul.

Dacă semințele de in sunt consumate întregi, cel mai probabil vor trece prin tractul intestinal fără prea multe schimbări.

De aceea este bine să cumpărați semințe și să le măcinați până la o pudră înainte de a le consuma. Dar nu le face prea multe, pentru că după măcinare își pierd destul de repede efectul de vindecare.

Pentru curățarea colonului, semințele sunt preferate ca ulei.

Deși uleiul de in conține mai mulți acizi grași omega-3 decât semințele (pe unitate de greutate), semințele au o valoare nutritivă mai mare. De asemenea, au mai puține calorii și mai multe fibre.

Fiecare porție (2 linguri) de semințe de in conține 75 de calorii, în timp ce aceeași cantitate de ulei de in conține până la 240 de calorii.

Semințele de in sunt, de asemenea, o sursă de minerale importante precum magneziul și cuprul, oferindu-le un alt avantaj față de uleiul de in.

Folosirea uleiului de in este mai benefica in tratamentul cancerului dupa metoda Dr. Johann Budwig.

Începeți prin a amesteca 1 linguriță de in măcinat cu 100 ml de chefir cu 30 de minute înainte de micul dejun. De asemenea, bea această băutură seara înainte de culcare.

Faceți acest lucru timp de o săptămână și apoi acordați-vă corpului câteva zile libere. Apoi repetați, crescând doza de 2 ori. Se recomandă creșterea treptată a dozei la 2 linguri de semințe de in măcinate.

Puteți face această curățare în mod regulat și veți observa o îmbunătățire semnificativă a stării dumneavoastră de bine.