Remediu natural pentru negi, alunițe și pori dilatați

Negii, porii dilatati, petele pigmentare si alunitele nu sunt doar o problema estetica.

Cel mai adesea ele apar cu o tulburare hormonală sau o schimbare bruscă a vieții normale. O alternativă excelentă la produsele farmaceutice pot fi produsele naturale pe care le poți folosi singur și fără riscuri pentru sănătatea ta.

Negi
HPV (virusul papiloma uman) provoacă veruci. Medicii îndepărtează aceste mici excrescențe de pe membranele mucoase sau piele prin congelare sau folosind acid salicilic.

Alternativă: 1). Tratați negul noaptea cu coajă de banană. Fă-o timp de 2 săptămâni. 2). Faceți o compresă de cupru pentru noapte. 3). Tratați negul cu suc de usturoi, înfășurați cu un bandaj timp de 14 zile. 4). Înmuiați un bandaj în oțet de mere și puneți-l pe neg timp de 10-12 ore. Repetați după 10-12 ore. În cazul proceselor inflamatorii sau a altor manifestări ale verucilor care nu vă sunt clare, trebuie să consultați imediat un medic.

Alunițe
Înainte de a începe îndepărtarea unei alunițe la naștere sau care a apărut mai târziu, trebuie să consultați medicul dumneavoastră.

Alternativă sigură: 1). Se unge alunița și în jurul ei cu ulei și se aplică zeamă de usturoi. Asigurați cu un bandaj și lăsați timp de 4 ore. 2). Se amestecă sifon și ulei de ricin (1: 1) și se aplică pe aluniță. Este mai bine să faceți procedura înainte de a merge la culcare și dimineața să spălați zona cu apă.

Pete pigmentare
Petele de pe piele pot fi legate de vârstă sau pot fi rezultatul arsurilor solare.

Alternative la procedurile de salon: 1). Tratați pielea cu lămâie de câteva ori pe zi. 2). Aplicați aloe pe piele timp de 1-2 ore sau peste noapte. 3). Se amestecă oțetul și hreanul (1: 1) și se aplică timp de 10-15 minute. Acest produs nu poate fi utilizat pentru a reduce pigmentarea feței.

Pori dilatati
Curatarea porilor este o parte foarte importanta a ingrijirii generale a pielii.

Proceduri alternative pentru micșorarea porilor: Aburiți pielea feței cu mușețel și aplicați proteine. Când se usucă, se spală cu apă caldă și se folosește o cremă hidratantă.

Natura s-a ocupat pe deplin de acest lucru, astfel încât omul să poată rezolva orice problemă de sănătate în timp util și să-și păstreze tinerețea și frumusețea pentru o lungă perioadă de timp.

Asigurați-vă că consultați un medic înainte de a începe automedicația!