Roagă-te așa la Maica Domnului și vei scăpa de orice grijă. Rugăciune pe care orice om trebuie să o știe

Maica Domnului este scăparea și izbăvitoarea credincioșilor de pretutindeni. Cu această rugăciune deosebit de ptuernică, închinată Ei, vei scăpa de toate grijile și necazurile. Se spune că este una dintre cele mai vechi rugăciuni, care a scos din dureri și necazuri pe multă lume și orice om este bine să o știe. Spune-o în fiecare zi a săptămânii și ori de câte ori te confrunți cu probleme, apăsări sufletești, pericole și deznădeje. Cu siguranță te vei simți imediat mai bine, știind că Maica Domnului lucrează pentru vindecarea ta.

Rugăciune către Maica Domnului, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu
„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

Se spune rugăciunea Tatăl Nostru, iar apoi: „Bucură-te Marie, cea plină de Dar, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos.

Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin”

După ce rostești rugăciunea este bine să dai ceva de pomană unui necăjit sau să ajuți o persoană în nevoie. Tot binele făcut de tine, Preasfânta Născătoare de Dumnezeu îl va întoarce asupra ta și a familiei tale!