Se desfundă nasul într-un minut! 3 moduri de a vindeca o raceala rapid si fara consecinte!

Fiecare dintre noi s-a confruntat cel puțin o dată în viață cu nasul înfundat enervant.

De îndată ce simțim curgerea nasului, ne grăbim imediat la farmacie pentru picături salvatoare sau pastile minune de care nu prea avem nevoie.

Se crede că nasurile care curg dispar într-o săptămână fără tratament și într-o zi cu tratament. Dar cum vrei să scapi de un simptom neplăcut în primele secunde!

Astăzi de pe portalul search-2.blogspot.com vă va spune cum să vindecați un nas care curge acasă eficient și în câteva zile.

Nu mai alerga la farmacie! Există 3 moduri simple de a scăpa de rinită fără medicamente.

Cum să vindeci rapid o răceală:

metoda Dr. Komarovsky

Yevgeny Komarovsky știe exact cum să facă față gripei și răcelilor, dar cel mai important lucru este cum să vindeci rapid curgerea nasului la un copil fără droguri și să dăuneze sănătății.

Medicul pediatru are propria sa metoda, testata de mii de mamici, care va ajuta la imbunatatirea starii copilului si la accelerarea recuperarii acestuia.

Suntem siguri că această tehnică este aplicabilă și pacienților adulți care suferă de răceală sezonieră Mociul va dispărea în 2 zile!

Cumpărați o soluție salină (clorură de sodiu) de la farmacie și picurați o jumătate de pipetă de lichid în fiecare nară la fiecare oră.

Apropo, puteți face singur un lichid eficient: dizolvați 1 linguriță. sare in 1 litru de apa fiarta.

Pentru a accelera recuperarea, dați copilului sau adultului o doză zilnică adecvată vârstei de vitamina C.

Un alt ajutor în războiul lung cu boala este un regim de băut competent.

Consumul frecvent de lichid cald (ar trebui să fie cald, astfel încât să fie absorbit mai repede de organism) va ajuta la accelerarea procesului de recuperare.

Și dacă combinați toate aceste puncte cu ventilația regulată a camerei și curățarea umedă, atunci nu există preț pentru un astfel de tratament!

Metoda chineză

Punctele biologic active vor ajuta la atenuarea rapidă a răcelii, al cărui efect corect va ajuta la ameliorarea simptomelor neplăcute ale unei răceli și la activarea apărării organismului pentru un tratament rapid și complet.

Impactul asupra punctului de presopunc vindecă rinita, inclusiv rinita alergică, ameliorează durerile de cap, ajută la ameliorarea oboselii și chiar îmbunătățește acuitatea vizuală.

1. Secvența impactului asupra punctelor și cunoașterea locației acestora afectează rezultatul final!

Primul punct este situat pe marginile nasului, la baza aripilor, al doilea este situat în colțurile interioare ale ochilor.

Al treilea punct este situat la baza punții nasului dintre sprâncene.

Ultimul, al patrulea punct, se află între colțul exterior al ochiului și zonele tâmplei din dreapta și din stânga.

2. Masajul trebuie făcut cu mișcări circulare, apăsând puternic pe punctele active cu degetele mari sau arătătoare.

Repetați mișcările de 10 ori, trecând de la un punct la altul.

3. Pentru cel mai eficient rezultat, puteți face 3 serii din acest masaj cu o pauză de 10 minute.

În timpul procedurii, închideți ochii și încercați să vă relaxați, simțind fiecare mișcare a degetelor.

De asemenea, specialiștii recomandă un zâmbet – acest lucru va alunga boala și va spori efectul terapeutic al masajului.

4. Masați de cel puțin două ori pe zi – dimineața după spălare și seara înainte de culcare.

Deși masajul punctelor active nu vindecă boala în sine și nu elimină cauza, fie că este un virus sau o infecție, ameliorează perfect simptomele enervante, ajută la tolerarea mai ușor a bolii și îmbunătățește imunitatea.

Catel de usturoi pentru congestie nazala

Nu degeaba usturoiul este considerat un simbol al longevității! Capul său este o adevărată sursă de substanțe utile și oligoelemente.

Consumul regulat de usturoi în alimente și inhalarea mirosului acestuia reprezintă o prevenire eficientă a multor boli – de la boli cardiovasculare la răceli.

Se dovedește că, pe lângă utilizarea usturoiului la gătit, prepararea decocturilor și tincturi alcoolice din acesta, folosirea sucului și a compreselor pentru uz extern, este și foarte utilă folosirea tulpinilor plantei.

Data viitoare când gătiți mâncare cu usturoi adăugat, nu aruncați tulpinile, ci păstrați-le și uscați-le.

La primele simptome ale unui nas rece și curgător, se ia o tulpină uscată, se dă foc la un capăt (nu ar trebui să ardă, ci să mocnească) și se inspiră alternativ fumul de usturoi prin nările drepte și stângi.

5-7 respirații sunt suficiente.

Avertizare! Deși un astfel de fum nu are un gust caracteristic de usturoi, poate fi destul de înțepător.

Un copil care suferă de nasul care curge nu trebuie neapărat să inhaleze fumul în sine – este suficient să fie într-o cameră în care mocnește o tulpină de usturoi.

Dacă faceți această procedură chiar la începutul bolii, atunci a doua zi nu va mai fi nicio urmă de nas curgător.

Dacă nasul care curge nu dispare într-o săptămână, acesta este un motiv serios pentru a consulta un otolaringolog sau un alergolog.

Rinita virală comună dispare în câteva zile.

Daca la o saptamana de la debutul bolii iti este in continuare greu sa respiri, simti disconfort general, cefalee sau mancarimi la ochi, iar scurgerile din nas au devenit dese, opace sau au un miros neplacut, exista riscul dezvoltarea complicațiilor!