Spune la revedere ridurilor de sub ochi cu această cremă, pe care o vei face în câteva secunde

Nu m-am gândit niciodată la riduri până când într-o zi mi-au apărut pe față. Dar nu credeam că vor veni atât de curând.

Acum că mă uit la mine în fiecare dimineață, nu mă pot împăca cu ei. De aceea, caut căi naturale pentru ca pielea mea să arate din nou perfectă și sănătoasă.

Nu vreau să-mi cheltuiesc banii pe produse antirid care sunt disponibile în mod obișnuit în magazinele noastre.

Cu ceva timp în urmă, prietena mea mi-a recomandat o cremă antirid de casă, pe care mama ei o folosește de mult timp. Și trebuie să spun că arată foarte bine pentru vârsta lui.

De aceea am decis să încerc. Nu regret. După câteva zile, pielea mea arată mai bine. Am găsit în cele din urmă remediul natural potrivit pentru îndepărtarea ridurilor.

Pentru că sunt extrem de mulțumit de ea, aș vrea să vă spun rețeta acestei măști de față naturale. Cred că te va ajuta și pe mine.

În primul rând, aș dori însă să abordez subiectul de ce se formează deloc ridurile.

Ce cauzează ridurile
În timpul îmbătrânirii, pielea noastră trece prin 3 etape:

1. Celulele pielii se împart mult mai încet, subțierea pielii noastre.

2. Se eliberează cel mai adânc strat de piele, care afectează orice alt strat.

3. Sudoarea și glandele sebacee din piele devin mai subțiri, ceea ce protejează pielea mai puțin.

Procesul de îmbătrânire prematură poate apărea din cauza expunerii prelungite la lumina directă a soarelui.

Lumina soarelui UV ne dăunează colagenului. Organismul reînnoiește astfel fibrele de colagen și eliberează radicali liberi care ne afectează celulele.

De aceea ar trebui să folosim întotdeauna protecție solară și să consumăm alimente bogate în antioxidanți. Vom asigura un aspect tânăr cât mai mult timp posibil.

O altă cauză a ridurilor premature sunt substanțele toxice din mediul în care suntem expuși zilnic.

Este în principal fum de țigară . Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru pielea ta este să renunți la fumat dacă ești fumător. Evitați zonele cu fum când nu fumați.

De asemenea, aveți grijă de curățenia casei dvs., faceți mișcare regulată și mâncați o dietă sănătoasă.

Cum să scapi de riduri
Dacă vrei să scapi de riduri, ar trebui să îți elimini în primul rând obiceiurile proaste care le provoacă.

În acest fel, veți restabili producția de glande sebacee în piele și veți sprijini formarea de celule sănătoase ale pielii cu antioxidanți .

Dacă pielea de sub ochi este umflată și deteriorată, dă-i suficientă umiditate și ingrediente naturale cu efect antiinflamator.

Crema antirid de casă pe care am menționat-o în introducere conține doar 3 ingrediente: vitamina E, ulei esențial de cimbru și ulei de cocos .

Vitamina E este un antioxidant fantastic care vă poate ajuta să luptați împotriva radicalilor liberi care deteriorează în mod constant pielea.

Uleiul de nucă de cocos virgin hidratează pielea (și părul!) Și are efecte antiinflamatoare.

Uleiul esențial de cimbru este un antioxidant care are proprietăți antiinflamatorii și este folosit pentru a întări pielea pentru toate vârstele.

Rețetă pentru cremă naturală antirid

Ingrediente

  • 2 comprimate de vitamina E (pe care le scoateți din capsule)
  • 2 picături de ulei esențial de cimbru
  • 1 linguriță ulei de cocos

Metodă
Se amestecă toate cele trei ingrediente împreună și se masează acest amestec în locurile de sub ochi. Cu toate acestea, aveți grijă să evitați contactul cu ochii.

Ștergeți excesul de cremă de pe față cu un prosop de hârtie. Aplicați această cremă cu 1-2 ore înainte de culcare în fiecare zi.

Înștiințare
Uleiurile esențiale sunt foarte concentrate și puternice, deci este important să citiți întotdeauna informațiile de siguranță de pe ambalaj.

Nu le lăsați la îndemâna copiilor, a persoanelor în vârstă și a animalelor de companie. Acestea sunt destinate exclusiv utilizării externe.

Evitați contactul cu mucoasele și ochii. Dacă uleiul vine în contact cu ochii, clătiți-i cu ulei vegetal (cum ar fi uleiul de măsline), nu cu apă.

Unele uleiuri pot irita pielea persoanelor prea sensibile. Vă recomandăm să faceți un test de piele înainte de a aplica uleiul esențial pe piele.

Scurgeți o picătură de ulei pe partea din spate a încheieturii mâinii și lăsați-o să acționeze o oră sau mai mult.

Dacă apare iritarea pielii sau roșeață, spălați cu ulei de măsline urmat de apă rece.