Trucuri utile cu aspirină pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască

Aspirina este unul dintre cele mai frecvent utilizate medicamente din lume, folosit de oameni pentru diverse probleme de sănătate.

În acest articol, vă prezentăm cele mai interesante 10 aplicații ale aspirinei, care cu siguranță vor schimba în bine viața dumneavoastră!

  1. Tratarea mușcăturilor de insecte Aspirina are proprietăți de reducere a infecțiilor. Tot ce trebuie să faceți este să măcinați un comprimat de aspirină și să-l dizolvați în apă. Aplicați această soluție pe zona mușcăturii și veți simți o ușurare imediată.
  2. Înlăturarea întunecării pielii de sub brațe Pielea întunecată de la subsuori este o problemă comună. Aceasta poate afecta încrederea în sine. Cu ajutorul aspirinei puteți rezolva această problemă.

Măcinați două comprimate de aspirină și dizolvați-le într-un pahar cu apă caldă. Aplicați această soluție sub brațe și lăsați să acționeze timp de o oră. Clătiți bine cu apă.

Puteți repeta această procedură în fiecare zi până când obțineți rezultate satisfăcătoare.

  1. Eliminarea mătreții Măcinați două comprimate de aspirină și adăugați-le în șamponul pe care îl utilizați. Aceasta vă va ajuta să scăpați eficient de mătreață.
  2. Combaterea acneei Aspirina este eficientă în tratarea problemelor pielii, inclusiv a acneei. Măcinați un comprimat de aspirină și amestecați-l cu câteva picături de apă. Aplicați pasta rezultată pe zona afectată de acnee înainte de culcare. Lăsați să acționeze peste noapte. Repetați acest proces în fiecare seară înainte de culcare. Nu utilizați această metodă dacă pielea este iritată!
  3. Îndepărtarea petelor de transpirație de pe haine Dacă aveți pete de transpirație pe haine, aspirina vă poate ajuta să le eliminați. Măcinați două comprimate de aspirină și amestecați-le cu un pahar de apă caldă. Aplicați amestecul pe pete și lăsați să acționeze peste noapte.
  4. Înmuiați și îndepărtați bătăturile de pe picioare Măcinați șapte comprimate de aspirină și amestecați-le cu o linguriță de suc de lămâie. Puteți adăuga și puțină apă, dacă doriți.

Aplicați pasta rezultată direct pe bătături și înfășurați picioarele într-un prosop cald. Acoperiți-le cu o pungă de plastic și lăsați timp de zece minute. Apoi frecați picioarele cu o piatră ponce.

  1. Masca facială Aspirina poate fi folosită pentru a înmuia și curăța pielea. Măcinați cinci comprimate de aspirină și amestecați-le cu două lingurițe de iaurt natural. Aplicați această mască pe față.

Lăsați să acționeze timp de 20 de minute și apoi clătiți bine cu apă. Aplicați apoi o cremă hidratantă. Repetați această mască timp de două săptămâni și veți observa că pielea feței devine mai moale și mai curată!

  1. Îndepărtarea reziduurilor de săpun Spuma de săpun care se acumulează în jurul băii sau chiuvetei poate fi dificil de îndepărtat. Aspirina vă poate fi de ajutor în această situație. Măcinați cinci comprimate de aspirină și amestecați-le cu detergent lichid. Pulverizați amestecul pe zona pe care doriți să o curățați și lăsați să acționeze timp de 30 de minute. Apoi ștergeți cu o cârpă umedă.
  2. Oferirea strălucirii părului Cu timpul, părul nostru poate deveni lipsit de volum și strălucire, dar aspirina ne poate ajuta să le redobândim. Zdrobiți opt comprimate de aspirină și amestecați-le cu o cană de apă.

Aplicați această soluție pe păr și lăsați să acționeze timp de 15 minute. Clătiți bine părul cu apă. Părul dumneavoastră va deveni mai strălucitor și mai mătăsos ca niciodată! De asemenea, puteți adăuga cinci comprimate de aspirină zdrobite în șamponul pe care îl utilizați.

  1. Prolongarea duratei de viață a florilor Adăugați un comprimat zdrobit de aspirină în vaza cu flori și veți observa diferența!

Aspirina nu este doar un calmant! Aceste aplicații utile ale aspirinei vă vor face viața mai ușoară, așa că încercați aceste trucuri chiar astăzi!