Un remediu pentru a scăpa de bronșită, rinită, căderea părului, boli ale vezicii urinare, rinichi

Știați că ceapa este un remediu excelent în lupta împotriva multor boli?
Iar cea mai eficientă parte a cepei este coaja, pe care o trimiteam la coșul de gunoi. Înainte de a utiliza remediul, este recomandabil să consultați un medic.

Modalități de utilizare a cojilor de ceapă:

Scăderea insectelor – înmuiați un burete într-un decoct de coji, ștergeți ferestrele, ușile din exterior și toate locurile în care există furnici, păianjeni, muște.

Îmbunătățirea stării scalpului și a părului – după spălarea obișnuită a părului, aplicați un decoct de coji de ceapă pe ele și pe scalp, așteptați 20 de minute, clătiți cu apă caldă. Părul va fi puternic, gros, moale.

Scăderea nivelului de colesterol – adăugați coji zdrobite la băuturi, supe, cereale, salate și folosiți-l în fiecare zi.

Tratamentul bolilor vezicii urinare, rinichilor – se amestecă 3 lingurițe de coajă de ceapă mărunțită cu 2 căni de apă clocotită, se lasă 30 de minute, se strecoară, se bea o lingură de 3-4 ori pe zi.

Boli ale pielii – ciuperci, negi, dermatite, răni pot fi acoperite cu un amestec de cremă hidratantă și coji praf în proporție de 3: 2 de două ori pe zi.

Bronșită – puneți puțină coajă în apă clocotită, fierbeți 15 minute, faceți o compresă caldă timp de 30 de minute, de trei ori pe zi.

Rinită, gripă, frig – adăugați 4 linguri de coji de ceapă în apa clocotită, respirați într-o cratiță timp de 3-5 minute.

Întărirea sistemului imunitar – tocați și adăugați la salate, supe, băuturi.

Acum, înainte de a arunca cojile de ceapă, gândiți-vă bine.

Luați postarea și împărtășiți-o prietenilor dvs.!