Usturoi și turmeric pentru a curăța plămânii

Usturoiul și turmericul pentru a curăța plămânii de toxine

Acest medicament are capacitatea de a curăța rapid plămânii, chiar dacă sunteți fumător de mai mult de cinci ani. Unii îl numesc un adevărat salvator al plămânilor.

Dacă ești fumător, probabil că te-ai săturat să auzi recomandările că este mai bine pentru sănătatea ta să te lași de fumat. Desi cunosti efectele nocive ale fumatului, nu vrei sa schimbi acest obicei prost.

Totusi, te sfatuim sa apelezi la obiceiuri sanatoase, deoarece toxinele iti distrug organismul si te fac si mai dependent.

Totul se poate realiza cu perseverență, dar deja știi asta cu siguranță. Mănâncă mai sănătos, fii activ fizic și fă activitățile pe care le iubești cel mai mult. Cu puțin efort vei reuși și vei scăpa de dependență.

Următoarele remedii la domiciliu vă pot ajuta să vă curățați corpul, ceea ce vă va face mai ușor să renunțați la fumat. Acest medicament are acțiune anti-cancer și întărește organismul și imunitatea. Incearca-l.

Ingrediente necesare:

  • 400 g usturoi
  • 400 g miere
  • rădăcină de ghimbir (3-4 cm)
  • 2 linguri turmeric
  • 1 litru de apă

Mod de preparare:
Se aduce apa la fiert, apoi se adauga ghimbirul si usturoiul. Scoateți tigaia de pe foc și lăsați să se răcească.

Apoi adăugați miere, lămâie și turmeric, apoi amestecați bine. Nu este nevoie să te încordezi.

Utilizare: de două ori pe zi, 2 linguri dimineața pe stomacul gol și două linguri înainte de cină.

Păstrați într-un borcan de sticlă la frigider. Acest medicament cu usturoi și turmeric trebuie consumat continuu timp de cel puțin două săptămâni, dar după primele zile te vei simți mai bine.